Астенічний синдром і психосоматична патологія: від патофізіології – до фармакотерапії - Burchynskyi, S. H. (Ліки України, 2016)
Однією з основних проблем сучасної медичної практики є психосоматична патологія. В статті йдеться про лікування психосоматичних захворювань шляхом застосування комбінованого фітотерапевтичного засобу (Лангена). Поєднання високої безпеки та ефективності дозволяє застосування даного засобу в лікуванні психосоматичних захворювань. Складові даного фітопрепарату чинять значну дію на всі ланки патогенезу астенічного синдрому. На даний час слід визнати особливу перспективність комбінованих фітотерапевтичних засобів, застосування яких дає можливість вирішити важливу клінічну задачу поліпрагмазії та підвищення безпеки лікування при дотриманні високих стандартів ефективності