Досвід застосування антигістамінних препаратів у лікуванні медикаментозної алергії - Sorokopud, O. O.; Radchenko, O. M. (Ліки України, 2016)
Проведено дослідження ефективності використання фенкаролу та левоцетиризину гідрохлориду у хворих з медикаментозною алергією. Вивчено клінічні прояви, адаптаційні реакції, показники імуноглобулінів крові у 60 хворих. Показано, що фенкарол є ефективним медикаментом для лікування медикаментозної алергії.