Ефективність застосування магнію оротату в лікуванні артеріальної гіпертензії у осіб молодого віку - Dobrynina, V. O.; Libova, L. T.; Yaroshenko, J. S.; Kalenik, S. O.; Tepla, I. V. (Ліки України, 2016)
Продемонстровано позитивний ефект застосування магнію оротату у складі комплексного лікування осіб молодого віку з гіпертонічною хворобою. Зроблено висновок щодо доцільності застосування магнію оротату у осіб молодого віку з артеріальною гіпертензією з порушеннями сну, а також що мають порушення серцевого ритму за типом екстрасистолічної аритмії