Екстрацеребральні ефекти гінко білоба та можливості їх потенціювання при застосуванні комплексного препарату (огляд літератури) - Alypova, O. E.; Kalinichenko, M. A. (Ліки України, 2016)
Екстракт гінкго білоба, що має виражену антиоксидантну, антиагрегантну, вазоділатуючу, протиішемічну, капіляротропну та судинозміцнювальну активність, може успішно застосовуватися в комплексній терапії захворювань нервової, серцево-судинної, травної, ендокринної систем, патології нирок, органа зору. Показано перевагу та значне потенціювання лікувальних властивостей гінкго білоба при призначенні комплексного лікарського засобу Вазавітал®, що додатково містить бджолиний пилокобніжжя та комплекс вітамінів у фізіологічних дозах (В1 , В2 , В6 , С, Р, РР).