Парламент подовжив податкові пільги на час карантину - Motruk, D. (Ліки України, 2020)
13 травня Уряд прийняв Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо додаткової підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», яким продовжено дію податкових пільг та спрощених адміністративних процедур до закінчення карантину.