Держпродспоживслужба оприлюднила відповіді на найпоширеніші питання щодо COVID-19 - Motruk, D. (Ліки України, 2020)
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (Держпродспоживслужба) оприлюднила відповіді на найпоширеніші запитання від суб’єктів господарювання і громадян щодо процедури декларування цін на товари, які мають істотну соціальну значущість, а також товари протиепідемічного призначення. Відповідне ціноутворення запроваджено постановою КМУ від 22 квітня 2020 р. № 341.