Товари протиепідемічного призначення мусять мати граничні ціни - Motruk, D. (Ліки України, 2020)
14 травня до Окружного адміністративного суду м. Київ надійшов позов від громадської організації «Центр захисту киян» до Кабінету Міністрів України. Громадська організація просить суд визнати протиправною бездіяльність Уряду, що до цього часу не врегулював питання встановлення граничних цін для оптової та роздрібної торгівлі товарами протиепідемічного призначення, у тому числі й для запобігання поширенню COVID-19, а також товарами, що мають істотну соціальну значущість.