Всесвітній день шизофренії – час подумати про тих, хто страждає на цю хворобу - Motruk, D. (Ліки України, 2020)
Всесвітній день шизофренії, який припадає на 24 травня, має на меті підвищити обізнаність про осіб, які страждають на це одне з найтяжчих психічних захворювань у світі.