Маркетинговий хід: переваги торасеміду уповільненого вивільнення? - Іванов, Д.Д. (Ліки України, 2017)
У статті обговорюється питання особливостей застосування торасеміду – петльового діуретика тривалої дії, його різних форм і доз: форми негайного (IR) і пролонгованого (SR) вивільнення. Представлено практичні рекомендації щодо режиму прийому і дозування торасеміду; наведені дані дозволяють обґрунтувати необхідність безперервного щоденного прийому петльових діуретиків у пацієнтів із хронічною серцевою недостатністю. У статті надана чітка відповідь на питання практичних лікарів про відсутність негативного впливу прийому петльових діуретиків на епітелій ниркових канальців.