Застосування інгібіторів дипептидилпептидази-4 у хворих на цукровий діабет 2-го типу з порушенням моторно-евакуаторної функції шлунка - Kostitska, I. (Ліки України, 2015)
Оцінити динаміку моторно-евакуаторної функції шлунка у хворих на цукровий діабет 2-го типу з початковими стадіями гастроінтестинальної форми діабетичної автономної нейропатії, а також можливість застосування антидіабетичного препарату ситагліптину з групи інгібіторів дипептидилпептидази – 4.