Дослідження впливу питомого тиску пресування на фармако-технологічні властивості таблеток екстракту цикорію і кукурудзи - Yezerska, O. I. (Ліки України, 2015)
Наведено результати впливу питомого тиску пресування на показники стираності, стійкості до роздавлювання та розпадання таблеток екстракту цикорію і кукурудзи, отриманих методом пресування з попереднім гранулюванням. Обгрунтовано вибір раціонального режиму таблетування з метою отримання таблеток, що відповідають вимогам Державної фармакопеї України.