Діагностика та фармакологічне лікування хронічної серцевої недостатності відповідно до рекомендацій ESC 2021 - Почепцова, О. Г.; Кузнецов, І. В.; Бязрова, В. В. (Ліки України, 2021)
У статті наведено нове універсальне визначення хронічної серцевої недостатності, фенотипи пацієнтів, алгоритм діагностики СН, розглянуті принципи лікування та чинники, що визначають прогноз захворювання. Стаття розрахована на лікарів-кардіологів, лікарів відділень невідкладної допомоги.