2021 Методичні рекомендації Європейського Товариства Кардіологів з профілактики серцево-судинних захворювань у клінічній практиці. Частина 2 (Ліки України, 2022)
Розроблено Робочою групою з профілактики серцево-судинних захворювань у клінічній практиці з представниками Європейського товариства кардіологів та 12 медичних товариств з особливим внеском Європейської асоціації профілактичної кардіології (EAPC).