Огляд рекомендацій з питань спортивної кардіології та фізичних навантажень у пацієнтів із кардіоваскулярною патологією. Частина друга - Жадан, А. В.; Радченко, О. В. (Ліки України, 2021)
У 2020 році Європейське товариство кардіологів видало нові рекомендації щодо фізичних навантажень у пацієнтів із кардіоваскулярною патологією. В огляді наведено основні положення цього документа з акцентами на ключових розділах. Перша частина включала інформацію щодо основних принципів тренувань у здорових осіб та осіб з кардіоваскулярними факторами ризику. Друга частина присвячена фізичним навантаженням у пацієнтів з кардіоваскулярною патологією.