Поточна хвиля коронавірусу в Україні попередньо триватиме до січня наступного року (Ліки України, 2021)
Наприкінці жовтня поточного року відбувся онлайн-брифінг «Аналіз поточної ситуації та моделювання сценаріїв поширення захворювання COVID-19», організований Центром економіки охорони здоров’я Київської школи економіки (Kyiv School of Economics — KSE). Модератором заходу виступив Юрій Ганиченко, керівник цього Центру.