Антимонопольний комітет України не підтримує здійснення дистанційної торгівлі ліками за територіальним принципом (Ліки України, 2021)
Нещодавно Антимонопольний комітет України (АМКУ) поінформував громадськість, що до комітету надійшли листи від учасників фармацевтичного ринку, в яких висловлюється занепокоєння у зв’язку з пропозиціями законодавчо закріпити територіальний принцип дистанційної торгівлі лікарськими засобами.