Як Комітет Верховної Ради України та керівництво Національної служби здоров’я України працюватимуть над удосконаленням надання медичної допомоги пацієнтам (Ліки України, 2021)
Наприкінці листопада відбулося засідання Комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування (далі – Комітет) під головуванням його очільника Михайла Радуцького. На порядок денний засідання було винесено два проекти законів України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення надання медичної допомоги» (реєстр. No 6306) та «Про лікарські засоби» (реєстр. No 5547, друге читання). Окрім цього, в рамках засідання відбулася презентація плану роботи Національної служби здоров’я України (НСЗУ) на 2022 р.