Інгібітори ангіотензинперетворювального ферменту - Ячник, І. М.; Карпенко, Н. П.; Кушнерик, О. В.; Тарасенко, Н. М. (Ліки України, 2022)
У статті висвітлено питання фармакології та фармакокінетики препаратів, які належать до групи інгібіторів ангіотензинперетворювального ферменту. З огляду на високі ризики для життя дітей та дорослих, клініцист повинен мати знання щодо класифікації, механізму дії та імовірних побічних ефектів цієї групи препаратів.