ДІДЖИТАЛІЗАЦІЯ РЕЄСТРУ ОСІБ, ВІДПОВІДАЛЬНИХ ЗА ВВЕДЕННЯ В ОБІГ МЕДИЧНИХ ВИРОБІВ – ПРОПОЗИЦІЯ МОЗ УКРАЇНИ - -, - (Ліки України, 2022)
Міністерство охорони здоров’я України 12 жовтня оприлюднило для громадського обговорення проект наказу «Про затвердження змін до Порядку ведення Реєстру осіб, відповідальних за введення медичних виробів, активних медичних виробів, які імплантують, та медичних виробів для діагностики in vitro в обіг, форми повідомлень, переліку відомостей, які зберігаються в ньому, та режиму доступу до них» (далі – проект наказу).