ВИЗНАЧЕНІ НАЙПРІОРИТЕТНІШІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ СФЕРИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я - -, - (Ліки України, 2022)
Міністерство охорони здоров’я України наказом від 7 жовтня 2022 р. № 1832 затвердило пріоритетні напрями розвитку сфери охорони здоров’я на 2023–2025 рр.