Взаємодія кардіологічних ліків із препаратами для лікування коморбідних станів та онкології - Почепцова, О. Г.; Кузнецов, І. В.; Радченко, О. В. (Ліки України, 2023)
Проблема взаємодії лікарських препаратів є причиною зниження ефективності лікування або виникнення небажаних ефектів. Лікарям слід чітко розуміти очікувані зміни у статусі хворих, що відбуваються під впливом призначення різних препаратів, які можуть взаємодіяти між собою, для своєчасного реагування та прогнозування подальших терапевтичних дій. Стаття призначена для сімейних лікарів, терапевтів, лікарів кардіологів, лікарів відділень невідкладної допомоги.