Понад 18 тис. доз вакцини від дифтерії та правця прибуло в Україну (Ліки України, 2024)
На запит Міністерства охорони здоров’я (МОЗ) України Державне підприємство «Медичні закупівлі України» (МЗУ) придбало вакцину від дифтерії та правця (АДП-М) зі зменшеним вмістом антигену.