Державний бюджет-2025: на сферу охорони здоров’я спрямовується додатково ще 6,3 млрд грн (Ліки України, 2024)
Під час засідання 8 листопада Кабінет Міністрів України ухвалив проєкт Закону України «Про Державний бюджет України на 2025 рік» (реєстр. № 12000) відповідно до бюджетних висновків Верховної Ради України та подав його на розгляд парламентарів із метою ухвалення вже у другому читанні.