Вибір діуретика в сучасному контексті терапії хронічної серцевої недостатності - Lazarev, P. O. (Ліки України, 2019)
Хронічна застійна серцева недостатність є серйозною проблемою, одним зі способів вирішення якої є застосування петльових діуретиків. На сьогодні тривають дослідження з вивчення і порівняння ефективності застосування торасеміду і фуросеміду для лікування цієї патології. На підставі результатів цих досліджень можна стверджувати, що торасемід звичайної форми вивільнення є діуретиком, що має певні доведені переваги в терапії застійних явищ у пацієнтів із хронічною серцевою недостатністю.