За підтримки європейських партнерів Україна посилить боротьбу з наркотиками - Motruk, D. (Ліки України, 2019)
14 травня в МОЗ України відбулася робоча зустріч представників Національної поліції України, Служби безпеки України, Міністерства юстиції України, Державної служби статистики України (національних партнерів МОЗ України у формуванні та реалізації наркополітики) з представниками Європейського моніторингового центру з наркотиків та наркотичної залежності (далі – ЄМЦННЗ).