Вплив селену на розвиток та прогноз серцево-судинних захворювань - Zhuravlyova, L. V.; Filonenko, M. V. (Ліки України, 2016)
У статті розглянуто сучасні погляди на роль мікроелементу селену в забезпеченні функціонування серцево-судинної системи, зокрема висвітлено питання впливу дефіциту селену на розвиток пошкодження міокарда після ішемії/реперфузії та постінфарктного ремоделювання лівого шлуночка