Факти та гіпотези антибактеріальної терапії в кардіології - Журавльова, Л.В.; Кулікова, М.В.; Кузнецов, І.В. (Ліки України, 2017)
Метою статті було вивчення та надання даних аналізу актуальних рекомендацій щодо застосування антибактеріальної терапії в кардіологічній практиці. Крім того, в цьому огляді приділено увагу результатам деяких опублікованих на даний час досліджень, даним літератури щодо впливу антибіотиків на ризик розвитку та профілактику ішемічної хвороби серця та інфаркту міокарда.