Удосконалення кадрового забезпечення системи громадського здоров’я України фахівцями мікробіологічного профілю в умовах реформування - Melnyk, V. V.; Gruzeva, T. S.; Shyrobokov, V. P. (Ліки України, 2015)
Удосконалення кадрового забезпечення системи громадського здоров’я України фахівцями мікробіологічного профілю в умовах реформування потребує комплексного підходу, а саме: створення системи заходів з удосконалення до- та післядипломної підготовки фахівців, розвиток нормативно-правового, фінансового та матеріально-технічного забезпечення мережі мікробіологічних лабораторій служби громадського здоров’я.