Алгоритм вибору нового перорального антикоагулянта у хворих з неклапанною фібриляцією передсердь - Skybchyk, V. A. (Ліки України, 2015)
У статті обговорюються сучасні підходи до антитромботичної терапії при фібриляції передсердь (ФП). Розглянуто місце у цій стратегії нових пероральних антикоагулянтів (НОАК), антагоністів вітаміну К та антиагрегантів. Визначено алгоритм вибору НОАК у пацієнтів з ФП на основі даних доказової медицини (ключових досліджень RE-LY, ROCKET AF, ARISTOTLE, AVERROES).