ПРОТОКОЛ «НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ДЛЯ ЛІКУВАННЯ КОРОНАВІРУСНОЇ ХВОРОБИ (COVID-19)». ВИБРАНІ ПОЛОЖЕННЯ. - -, - (Ліки України, 2021)
Протокол доступний за посиланням: https://www.dec.gov.ua/mtd/koronavirusna-hvoroba-2019-covid-19/