(untitled) (Ліки України, 2023)
Із 29 по 31 березня 2023 р. в Києві відбувалася спеціалізована 31-а Міжнародна медична виставка «Охорона здоров’я». Вона є однією з найбільших виставок, зокрема, медичної техніки, в Україні. Ця подія об’єднала провідних експертів та спеціалістів з різних галузей медицини для обговорення актуальних проблем і нових тенденцій у галузі охорони здоров’я, цьогоріч в умовах війни.