(untitled) (Ліки України, 2024)
30 квітня на сайті Міністерства охорони здоров’я (МОЗ) України для громадського обговорення оприлюднено низку проектів постанов Уряду, що розроблені з метою виконання вимог Закону України від 31.12.2023 р. № 3528 «Про внесення змін до деяких законів України щодо державного регулювання обігу рослин роду коноплі (Cannabis) для використання у навчальних цілях, освітній, науковій та науково-технічній діяльності, виробництва наркотичних засобів, психотропних речовин та лікарських засобів з метою розширення доступу пацієнтів до необхідного лікування».