(untitled) (Ліки України, 2024)
Міністерство охорони здоров’я України (МОЗ) 26 квітня 2024 р. для громадського обговорення оприлюднило проект постанови Кабінету Міністрів України, яким пропонується затвердити Положення про електронну інформаційну систему обліку вирощених рослин конопель для медичних цілей, переміщення таких рослин, продуктів їх переробки, рослинної субстанції канабісу, вироблених (виготовлених) із них лікарських засобів на всіх етапах обігу та порядок її функціонування (далі – проект Постанови).