Електрокардіограма при блокаді лівої ніжки пучка Гіса - Бутко, О. О. (Ліки України, 2024)
Стаття присвячена визначенню електрокардіографічних ознак блокади лівої ніжки пучка Гіса (БЛНПГ) та її розгалужень. Описуються зміни, які відбуваються на ЕКГ при цих варіантах блокад, а також характерні особливості на тлі гострого інфаркту міокарда, гіпертрофії лівого шлуночка. Наведений матеріал ґрунтується на сучасних рекомендаціях з аналізу ЕКГ