(untitled) (Ліки України, 2024)
Сьогодні осіб з алергією набагато більше, ніж навіть десять років тому. Інша екологія, інші продукти харчування… Нині на харчову алергію страждає близько 1 з 10 дорослих і 1 з 12 дітей. До того ж, поширеність цієї патології як серед дітей і підлітків, так і серед дорослого населення, має тенденцію до зростання.