(untitled) (Ліки України, 2024)
Нещодавно Міністерством охорони здоров’я (МОЗ) України було організовано зустріч за участю Міністерства аграрної політики та продовольства України (Мінагрополітики), Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (Держлікслужба), ДП «Державний експертний центр МОЗ України» (ДЕЦ) для представників бізнесу, зацікавлених у роботі з медичним канабісом. У заході взяли участь представники аграрного, фармацевтичного бізнесу, виробники, дистриб’ютори та імпортери.