Ультразвукове дослідження легень у хворих із серцевою недостатністю - Жадан, А. В.; Радченко, О. В. (Ліки України, 2025)
Наявність легеневого застою у пацієнтів із серцевою недостатністю може бути швидко і якісно діагностована за допомогою ультразвукового дослідження легень. Використання цієї методики при серцевій недостатності схвалено Європейською асоціацією серцево-судинної візуалізації. У статті розглянуто можливості використання ультразвукового дослідження легень при серцевій недостатності.