(untitled) (Ліки України, 2025)
Питанням спрощення доступу пацієнтів до наркотичних лікарських засобів, які їм призначив лікар, нещодавно займалися представники Комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування (далі – Комітет), Міністерства охорони здоров’я (МОЗ) на чолі з міністром Віктором Ляшком, Міністерства внутрішніх справ (МВС), Міністерства оборони, аптечних асоціацій та пацієнтських організацій. Про спільну робочу нараду повідомив на своїй сторінці у Facebook Михайло Радуцький – голова Комітету.