(untitled) (Ліки України, 2025)
Розроблені робочою групою з лікування захворювань периферичних артерій та аорти Європейського товариства кардіологів (ESC). Схвалено Європейською асоціацією кардіоторакальної хірургії (EACTS), Європейською довідковою мережею з рідкісних мультисистемних судинних захворювань (VASCERN) та Європейським товариством судинної медицини (ESVM). Продовження. Початок у № 9–10 (285–286) 2024 р; № 1 (287), № 2 (288), № 3 (289) 2025 р