(untitled) (Ліки України, 2025)
20 травня святкували Міжнародний день клінічних досліджень. У зв’язку з цим ДП «Державний експертний центр МОЗ України» (ДЕЦ) привітав усіх причетних до клінічних випробувань лікарських засобів в Україні. Адже попри війну Україна не зупиняє їх здійснення та демонструє витривалість, професіоналізм і відданість науці.