Ішемічний інсульт. Погляд кардіолога - Kuznetsov, I. V.; Pocheptsova, O. G. (Ліки України, 2019)
У статті представлена інформація в вигляді відповідей на актуальні питання щодо тактики лікування кардіологічних пацієнтів при розвитку мозкового інсульту на підставі ESC рекомендацій.