ЛІКУВАННЯ ЗАГОСТРЕНЬ ХРОНІЧНОГО ОБСТРУКТИВНОГО ЗАХВОРЮВАННЯ ЛЕГЕНЬ: ЗАГАЛЬНІ КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ - Motruk, D. (Ліки України, 2018)
(GLOBAL INITIATIVE FOR CHRONIC OBSTRUCTIVE LUNG DISEASE, 2017) ЧАСТИНА 5 Продовження. Початок – в журналі «Ліки України» No8/2017.