Європейський конгрес кардіологів - Bazylevich, A.; Kuleshir, M.; Gdyria, O.; Kaminska, Kh. (Ліки України, 2016)
Європейський конгрес кардіологів – найважливіша подія року для всіх кардіологів світу. Цього року конгрес, який по праву вважається одним із найбільш масштабних і значущих подій у світовій медицині, відбувся у величавому Римі в період з 27 до 31 серпня 2016 року. Щорічно захід збирає практикуючих лікарів, вчених, працівників охорони здоров’я з країн Європи і всього світу. Українські фахівці також взяли участь у цьому найбільшому форумі: поділилися власними напрацюваннями та ознайомилися з останніми досягненнями в кардіології.