Незареєстровані ліки для лікування COVID-19: набув чинності відповідний закон - Motruk, D. (Ліки України, 2020)
Від 1 квітня 2020 року, після опублікування у газеті «Голос України» № 60 (7317), Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення лікування коронавірусної хвороби (COVID-19)» (законопроект зареєстрований за № 3268) набуває чинності.