Експертні питання в кардіології: акцент на міокардит, перикардит - Кузнецов, І.В.; Почепцова, О.Г. (Ліки України, 2017)
У статті розглянуто питання етіології, класифікації, діагностики і лікування міокардиту та перикардиту. Увага приділена характеру перебігу захворювання і реабілітації хворих. Особлива увага сконцентрована на питаннях працездатності та визначення ступеня втрати працездатності у пацієнтів цієї категорії. Надано строки та критерії втрати працездатності та її відновлення. Наведено порядок направлення на медико-соціальну експертизу