Значення фактора харчування у первинній профілактиці канцерогенезу - Pastukhova, O. A. (Ліки України, 2015)
В статті проаналізовано вплив різних нутрієнтів на ризик розвитку злоякісних пухлин. Розглянуто механізми антиканцерогенної дії окремих компонентів харчового раціону. Наведено рекомендації щодо харчової профілактики пухлин різної локалізації та основні принципи раціонального харчування для первинної профілактики злоякісних новоутворень.