ЕPs 7630 – сучасна зброя проти «старого» захворювання - Колоскова, О.К.; Білоус, Т.М. (Ліки України, 2017)
У статті наведено огляд останніх наукових робіт, присвячених невирішеним проблемам діагностики, лікування і прогнозування гострого бронхіту у дітей. Автори висвітлюють етіологічні, патогенетичні, діагностичні та лікувальні підходи при даній нозології. Наведено стислий огляд найостанніших результатів високодостовірних досліджень та мета-аналізів, присвячених питанням ефективності і безпеки екстракту Pelargonium s idoides (EPs 7630)– препарату «Умкалор» в лікуванні гострого бронхіту у дитячій практиці.