Доцільність переходу від дільнично-територіального надання медичної допомоги до сімейної медицини. Принципи сімейного обслуговування населення - Siryk, V. O. (Ліки України, 2015)
У статті відображені сучасні уявлення про первинну медико-соціальну допомогу та її недоліки. Доведена доцільність переходу від дільнично-територіального надання медичної допомоги до сімейної медицини.