Тренінги фахівців первинної ланки охорони здоров’я з питань доказової профілактики: організаційні та методологічні засади - Hruzieva, Т. S.; Puzanova, О. H. (Ліки України, 2015)
Зміцнення профілактичних служб і первинної медико-санітарної допомоги (ПМСД) в Україні передбачає пришвидшення впровадження засад доказової медицини (ДМ) та удосконалення інформаційного забезпечення профілактичної роботи, в тому числі навчально-методичного. На підставі вивчення літератури, власного досвіду й результатів анкетування фахівців закладів ПМСД обґрунтована доцільність проведення тренінгів із питань доказової профілактики, наведені їх організаційні та методологічні засади.