Рекомендації ESC з діагностики та лікування гострої та хронічної серцевої недостатності 2021 року (Ліки України, 2023)
Продовження, початок у №2, 7,8, 2022 Розроблено робочою групою з діагностики та лікування гострої та хронічної серцевої недостатності Європейського товариства кардіологів (ESC) за спеціального внеску Асоціації серцевої недостатності (HFA) ESC